Renovare impresionant─â a mansardei de c─âtre ixdesign

În West Village din New York, odinioară era un apartament sărac, care avea nevoie mare de renovare. Era un apartament în formă de mansardă de 1.050 mp, cu un design vechi și lumină naturală limitată. Apartamentul se află pe strada 130 Barrow, iar clădirea din care face parte nu a fost întotdeauna un complex de apartamente. Structura a fost inițial construită în 1931 ca un garaj pentru camioane. A rămas așa până în 1983 când a fost transformat în condominii.

 

Acest apartament special a fost ulterior renovat de ixdesign. Lumina naturală limitată și decorul învechit au fost transformate în designul frumos pe care îl vedeți acum. Apartamentul are acum ferestre mai mari și mai mult spațiu de depozitare care a fost creat ofilind prin sculptarea sau mărirea spațiului neregulat.

 

Interiorul era vopsit într-un ton neutru de alb. În acest fel, decorul este singurul care iese în evidență. Chiar dacă pereții sunt reci și neutri, mobilierul și celelalte elemente decorative funcționează împreună pentru a crea un sentiment cald și o atmosferă primitoare. Apartamentul a fost conceput ca un refugiu cald în care proprietarii ar putea veni să se relaxeze și să se bucure de a fi alături de familia lor. Interiorul este simplu, dar liniștit sofisticat și elegant. Este o adaptare foarte reușită a unui spațiu învechit la o casă modernă și primitoare.