Un apartament ultra modern din Moscova, cu un perete de sticlă între dormitor și sufragerie

Acest mic apartament din Airbus este orice altceva decât mic, în stil sofisticat și eficiență contemporană. Chiar dacă întregul apartament poate fi văzut într-o singură privire, arhitectura este adevărată, culorile sunt neutre și dezactivate, iar decorul este bine editat și conceput la perfecțiune.

 

Rezultatul final? Un spațiu de locuit maxim inspirat într-un apartament ultramodern … și o calitate a vieții îmbunătățită în mod inerent.

 

Ceea ce ne întâmpină la ușă este o intrare largă, luminoasă, complet albă. Nicio piesă de mobilier suplimentară și inutilă nu încurcă pasajul aici, ceea ce permite tuturor să aprecieze și să profite de lățimea spațioasă și tavanele înalte.

 

Ușile dulapului se îmbină perfect cu pereții albi, menținând în continuare aspectul elegant al spațiului, îndeplinind în același timp funcționalitatea necesităților spațiului de la ușă.

 

Liniile clare, curate și tonurile neutre dezactivate emană sofisticare simplă în zona de living. Ferestrele uriașe de la capătul opus al camerei ne atrag privirile prin spațiu și o fac să pară mai mare decât este de fapt.

 

Desigur, deși suntem atrași de priveliștile din acele ferestre, nu putem trece cu vederea cealaltă caracteristică principală a acestui apartament: un șemineu frumos proiectat, plus bibliotecă, plus centru de divertisment, plus locuri suplimentare.

 

Tonurile de lemn închis ale acestei caracteristici o aduc instantaneu în evidență într-un spațiu deja frumos. Și pentru a împiedica pe oricine să fie descurajat de liniile ascuțite ale acestei piese (dacă este posibil), întregul lucru se sprijină pe un pat de piatră naturală.

 

Pietrele nu numai că despart liniile drepte care formează scheletul acestui apartament, dar creează și interes vizual și probabil că au și un scop funcțional, păstrând căldura din foc.

 

După ce veți investiga acea perspectivă a unei ferestre, vă veți întoarce pentru a avea o vedere completă a bucătăriei și a zonei de luat masa.

 

Desigur, este un spațiu de concept deschis; majoritatea interioarelor contemporane sunt proiectate în acest fel, pur și simplu pentru că un mic apartament urban ca acesta trebuie să maximizeze fiecare centimetru pătrat.

 

O vedere mai atentă a bucătăriei va arăta dulapuri albe care sunt o continuare a pereților albi în tot apartamentul. Pardoselile din lemn conferă continuitate și căldură – detalii importante de încorporat în designul modern.

 

Trei lămpi pandantive coloane înguste ne aduc ochii în sus suficient pentru a echilibra scopul și imită, de asemenea, forma și designul scaunelor moderne de bar.

 

Un scaun de bar cu oglindă reflectă spațiul de locuit (și, din nou, acele ferestre), oferind mai multă lumină și substanță vederii.

 

Din lateral, bucătăria extrem de eficientă este un cal de lucru discret.

 

Dacă ați observat sau nu dormitorul contemporan senin din spatele canapelei, depinde probabil dacă perdeaua despărțitoare a fost deschisă sau nu.

 

Chiar și atunci când este deschisă, cortina servește dublu drept element textural adăugat spațiului.

 

Un perete de sticlă (de fapt ușă glisantă) separă fizic cele două spații, în timp ce perdeaua albă poate fi trasă de lungimea peretelui pentru a separa vizual încăperile.

 

Nu este surprinzător că dormitorul este foarte cald și în decorul său. Unghiurile drepte clare și atingerile contemporane se combină cu o paletă de culori liniștitoare de piatră și nisip pentru a crea un spațiu de escapadă primitor.

 

Este o vedere satisfăcătoare, privind în sau în dormitor.

 

Un televizor montat pe un raft „plutitor” sub lumină primește o distincție suplimentară prin fundalul său din lemn închis la culoare mai mare, care încadrează ecranul similar cu ceea ce am găsit în zona de living.

 

Într-un spațiu atât de modern, nu ne așteptăm la nimic mai puțin din stilul băii … și cu siguranță nu suntem dezamăgiți. O chiuvetă și un dulap „plutitor” montat pe perete dau tonul minimalismului în arhitectură aici, iar paleta neutră este continuată și în acest spațiu.

 

Și oglinzile, oglinzile de pretutindeni fac ca această cameră mică să pară cel puțin dubla amprentei sale reale.