Apartamente Noi București

Ansamblu

Ansamblul Almond Residence este croit după nevoile clienților noștrii, astfel am decis să creăm concepte arhitecturale diferite pentru a se potrivii oricărei familii.

Finisaje

Caramidă tip Porotherm

În ceea ce privește alcătuirea pereților exteriori și interiori a fost aleasă cărămida Porotherm datorită faptului că oferă o termoizolație excelentă în comparație cu alte variante.

Uși din metal

Apartamentele au amplasate în interior uși din lemn metal. Au fost alese acest tip de uși datorită avantajelor pe care le prezintă, cum ar fi rezistența și siguranța lor.

Parchet

În cadrul ansamblului vom folosi parchet laminat pentru "îmbrăcarea" podelelor. Acest tip de parchet este ușor de întreținut, calitativ și are un aspect foarte plăcut și natural.

Centrală termică pe condensare

În interiorul apartamentelor pot fi regăsite centrale termice în condensație. Am ales acest tip de central datorită avantajelor pe care le are, precum încălzirea eficientă și rapidă sau montarea ușoară.

Radiatoare din Oțel

Radiatoarele sunt produse din otel de calitate superioara (cu grosime de 1,2 mm) si sunt acoperite, pentru protectie si o durabilitate ridicata, cu doua straturi de vopsea.

Ferestre cu geam termopan

Ansamblul Almond a ales în ceea ce privește tâmplăria geamuri tip termopan marca Salamander pentru că oferă o incredibilă izolație fonică și termică.
envelopeusersmap-marker