Apartament conceptual colorat de Anna Marinenko

Acesta este un mic apartament conceput ca un concept de Anna Marinenko. După cum puteți vedea, apartamentul este plin de culoare. Este un apartament foarte luminos și răcoritor, în ciuda dimensiunilor sale reduse. Chiar dacă este un loc foarte colorat, nu există multe culori acolo. De fapt, cele două culori cele mai izbitoare sunt roșu și verde. Restul apartamentului este fie alb, fie decorat cu culori neutre precum gri.
Observați modul în care totul a fost ales cu atenție și modul în care întregul apartament este sincronizat. Există culori peste tot, de la pereți la mobilier și micile decorațiuni. Pereții sunt cu siguranță foarte atrăgători. Cu toate acestea, au fost colorati și cu moderație. Un singur perete este roșu sau verde în fiecare cameră, iar restul sunt albi. De asemenea, observați modul în care cele două culori principale se completează reciproc. În camera roșie mobilierul este verde, iar în camera verde mobilierul este parțial roșu. Este un joc frumos și un contrast frumos.
Cheia acestui frumos decor interior este moderarea. Este important să nu exagerați interiorul cu culori. În acest caz, echilibrul este perfect. Interiorul este colorat, dar nu până la punctul în care devine deranjant sau obositor. Nu este nici plin de culoare, dar nici alb cu pete mici de culoare. În ceea ce privește restul, decorul este modern și minimalist și acesta este, de asemenea, un factor important pentru designul general. Este foarte interesant modul în care designerul s-a jucat cu puține culori, dar a reușit să creeze un decor contrastant și armonios.

Amenajări interioare pentru case exclusive și unice

Cu toții suntem unici, deci, în mod natural, casele noastre sunt unice. Într-un fel sau altul, influențăm designul interior și decorul casei noastre și încercăm să-l modelăm după personalitatea, preferințele și standardele noastre. Un design interior inovator poate lua mai multe forme. Multe companii și producători se bazează pe astfel de inovații pentru a atrage clienți.

Dar cum puteți adopta exact un design interior sau un decor inovator? Ei bine, companii precum The Brooklyn Home Company ușurează cu siguranță acest lucru. Deci, optează pentru un design interior exotic și unic și schimbă aspectul casei tale. Există o mulțime de lucruri care pot fi schimbate sau modificate.

Experții vă pot ajuta să implementați designul interior adecvat și vă pot ajuta să alegeți ceea ce este mai bun pentru dvs. și casa dvs. Ele bazează aceste decizii pe mulți factori care includ spațiul disponibil, forma și aspectul casei dvs. și, desigur, preferințele personale.
Puteți crea o temă unică pentru casa dvs. și puteți personaliza interiorul în multe moduri diferite. Dacă doriți să vedeți ce poate face această companie, aruncați o privire la acest loc. Aceasta este Four Story Townhouse 5th Street și este o casă minunată care reflectă frumos standardele de calitate și stilul The Brooklyn Home Company. Designul interior este modern, elegant și elegant, precum și alegerile de culoare și foarte frumos. Este un exemplu excelent care ne arată cum puteți schimba aspectul casei dvs. atunci când alegeți experții potriviți.

Casă japoneză cu un singur etaj din lemn

Proiectarea unei case pentru o femeie poate fi foarte provocatoare. De obicei, există o mulțime de cereri și totul trebuie să fie perfect. Atenția la detalii este crucială. Dar proiectarea unei case pentru două femei este una dintre cele mai importante. Cu toate acestea, nu toată lumea este la fel și, în acest caz, această reședință este surprinzător de simplă și austeră. Este Casa M și se află în Tochigi, Japonia.

Casa M a fost un proiect dezvoltat de Hiroyuki Shinozaki Architects. A fost construită în 2012. Casa se întinde pe o suprafață de 63,87 metri pătrați și se află pe un amplasament de 138,75 metri pătrați. Este o structură cu o poveste care a fost concepută pentru două femei. Structural, arată ca o serie de volume mici organizate în jurul unui centru. În mijloc există un spațiu de 6m pe 6m. Restul volumelor sunt dispuse în jurul ei, radiază din centru.

Aceste structuri anexe conțin restul spațiilor și includ bucătăria, baia, dormitorul și zona de depozitare. Chiar dacă, din punct de vedere structural, sunt structuri individuale, toate sunt conectate și acoperite de un acoperiș mare. Au grinzi de lemn în tavan și seamănă cu o serie de cutii de lemn. Între ele există o serie de goluri, aceste goluri servesc drept locuri de parcare și de intrare și oferă vedere spre exterior. În cazul zonei de locuit, golurile oferă și lumină naturală.

Casa ondulată și de lux pe plaja

Marea este un loc frumos care ne oferă momente incredibile. Plaja cu nisip, valurile mișcătoare și apusurile de soare sau răsăritele frumoase creează un decor minunat. Cine nu ar vrea să aibă o casă pe malul mării? În Long Island, există o casă de lux pe plajă care vă poate oferi șansa de a bucură-te de toate aceste momente frumoase create de mare și împrejurimi.

Este o casă spațioasă care se potrivește perfect acestui decor. Interesantul acestei case este legat de acoperișul ei. Acoperișul are o formă de fluturare care te poate face să te gândești la diferite lucruri.

Curbele ondulate ale acoperișului vă pot aminti de clădirea care are aceeași formă din Sydney, Australia sau vă puteți gândi la valurile mării. A doua variantă vă arată faptul că este o casă care se potrivește atât de bine cu zona înconjurătoare și este perfectă pentru o casă pe plajă.

Casă modernă Feng Shui cu obloane mari din lemn

Deși destul de compactă, casa 58 nu are nicio lipsă de stil. Este bogat în caracteristici și detalii de design superbe și are o tonă de caracter. Casa a fost finalizată la începutul acestui an de studioul 85 Design și este situată în Nại Hiên Đông, Vietnam. După cum probabil știți, aceasta este o regiune în care practica Feng Shui a fost foarte populară și este și astăzi într-o oarecare măsură. În această lumină, anumite concepte generale legate de această filozofie au fost aplicate de-a lungul proiectării Casei 58 în diferite forme actualizate și personalizate. Cu alte cuvinte, aceasta este o casă modernă de familie bazată pe tradiție. Este structurat pe două etaje și are o suprafață totală de locuit de 230 de metri pătrați. Fațada de la parter este complet închisă pentru o intimitate maximă spre stradă. În schimb, zonele de la etaj au ferestre mari din podea până în tavan, care lasă să intre multă lumină naturală.
Jaluzelele pliabile din lemn se coordonează cu poarta din față și rup monotonia în design

Casa în ansamblu este foarte strâns legată de natură și de împrejurimile sale. Acest lucru are ca rezultat o ambianță foarte armonioasă, deoarece spațiile devin deschise spre grădină sau se bucură de propriile lor spații verzi. Livingul, de exemplu, are acces la un mic spațiu în formă de L, în curte, cu plante, lumini de grădină și alte detalii frumoase. În mod similar, bucătăria care este poziționată în partea din spate a casei la parter are uși glisante din sticlă care o conectează la o grădină mică. Parterul găzduiește, de asemenea, un dormitor destinat bătrânului familiei, poziționat aici pentru comoditate. Încă trei dormitoare sunt amplasate la etaj împreună cu o cameră de închinare / meditație. Aceste spații sunt pline de lumină, dar reușesc, de asemenea, să rămână răcoroase vara datorită acoperișului izolat și a frumoaselor obloane pliante care se extind peste fațadă.

Răsfățați-vă în aceasta vila contemporană

Având un stil unic și ducând cu gândul la răsfăț, aceasta vila luxoasa este situată în imediata apropiere a unui teren de golf, ea fiind locuința perfectă pentru persoanele care doresc să se bucure de o frumusețe spectaculoasă, dar și de un confort total. Confortul este asigurat de toate mobilierele, facilitățile, precum și caracteristicile stilului contemporan.
Această casa oferă o priveliște unică asupra peisajului, ea ieșind în evidenta prin culoarea să alba. Decorurile idilice ale vilei îi confera acesteia un design contemporan, iar piscina infinity are douăzeci de metri, precum și o punte somptuoasă din lemn. Ea este perfectă pentru relaxare, dar și pentru a socializa cu persoanele dragi din viața voastră.
Interiorul locuinței este scăldat în alb, la aceasta culoare adaugandu-se și o textura inedita. Mobilierul, precum și finisajele curate sunt netezite în alb intens, acestea contrastând ușor cu un strop de maro cald, precum și cu un strop de bej. Mobilierul este așezat în nuclee consolidate în fiecare camera, astfel încât să se permită o circulație amplă, precum și o vedere neîntreruptă.

Apartament uimitor de vânzare -South Kenisington

Minunatul apartament din Londra este situat într-o fabuloasă clădire din cărămidă roșie, cu servicii de portar și acces la lift. Pentru toate apartamentele de vânzare din Londra, acesta se remarcă datorită pardoselilor impecabile din lemn și piatră, balcon privat, lumină naturală amplă, vedere panoramică, locație superbă, sală de recepție spațioasă cu uși franceze, vestiar pentru oaspeți și zonă de depozitare imensă.

Mobilierul este modern, elegant, precum și foarte elegant. Casa este frumos decorată cu un stil unic. Cu siguranță unul dintre cele mai bune apartamente din Londra, care sunt în prezent la vânzare pe piață. Zona este căutată, așa că mai bine vă grăbiți dacă doriți să locuiți aici.

Apartamentul este destul de mare și acea senzație este accentuată de albul folosit la vopsirea pereților. Mai mult, podeaua din sufragerie este de asemenea albă. Are un aspect modern și curat. Podelele albe nu sunt foarte frecvente atunci când vine vorba de apartamente sau case, dar arată foarte bine aici.

Dormitorul este foarte confortabil, cu podea neagră și pereți neregulați. Îmi place mai ales sistemul de iluminat din dormitor. Toate acele luminițe de deasupra patului arată ca niște stele. Bucătăria și baia sunt, de asemenea, spațioase și frumos proiectate. Simplitatea și modernitatea sunt vizibile în tot apartamentul. Desigur, dacă credeți că este prea simplu sau prea alb, puteți adăuga oricând o culoare sau câteva caracteristici suplimentare.

O casă mică și modernă

Acoperișul curbat al acestei case este realizat din cherestea laminată, iar interiorul casei este realizat din pin, dar și din chiparos. Lemnul folosit în alcătuirea casei este unul absolut superb, acesta reușind să încălzească mereu casa. Se creează o experiență inedită, ea fiind primitoare, dar și confortabilă în același timp. Această casă permite oricui să se bucure de confortul dorit.
Fiind amplasată între copaci, casa este o adevărată minune de locuință, ea potrivindu-se perfect cu natura din jur. Ea pare că se mișcă cu natura din jur, iar formele folosite în realizarea acestei case fiind parcă desprinse din altă lume. Partea de sus a acestei mici case moderne e asemănătoare literei C întoarse, iar în partea de jos se formează un dreptunghi incomplet.
În partea superioară a casei, ferestrele fantastice oferă niște vederi frumoase, dar și o lumina naturală. Cele două terase oferă un spațiu uimitor în aer liber. În jumătatea inferioară a casei se află o zonă interesantă, aici fiind locul perfect pentru a admira natura înconjurătoare de la nivelul solului. În interiorul casei, lemnul este unul deosebit, creându-se aici o atmosferă cât se poate de confortabilă. Zona de zi are și ea un mobilier elegant, acesta fiind construit în rafturi, iar verdeața fiind una fabuloasă. Dormitorul este uimitor, acesta oferind două noptiere interesante, dar și ferestre continue.
Vederea panoramică, precum și arhitectura remarcabilă sunt două aspecte interesante ale acestei construcții, ea reușind să ofere o experiență captivantă.

Apartamentul din 1915 primește o actualizare modernă la mijlocul secolului

Judecând după cum arată acest apartament acum, este greu de crezut că a fost construit în 1915. Acum are un stil modern de la mijlocul secolului care încorporează armonios o serie de elemente moderne și clasice. Observați liniile simple, mobilierul elegant și paleta de culori echilibrată, inclusiv nuanțe neutre și tonuri vibrante care fac ca decorul să iasă în evidență.
Piese de mobilier iconice pot fi văzute în tot spațiul. Masa este centrul atenției din sufragerie și este completată de scaunul clasic și de măsuța cochetă.
Îmi place cât de casual este decorul, în timp ce arată și elegant. Pictura se sprijină de perete în loc să fie montată pe ea, iar podeaua are un finisaj și o culoare foarte frumoase.
Camerele nu sunt deosebit de spațioase, dar lipsa spațiului i-a determinat pe arhitecți să se gândească în afara casetei.
Dormitorul are baie proprie, iar peretele despărțitor a fost parțial demolat. Acum cele două sunt conectate și camera se simte mai spațioasă.
Acest tip de design este adesea văzut în bucătăriile care sunt conectate în acest fel la spațiul de locuit. Aici a fost folosit într-un cadru neobișnuit, dar în aceleași scopuri. Inițial, aceasta pare să fi fost o cameră mică, separată. Acum este conectat la planul deschis.
Rafturile deschise sunt decorate frumos cu obiecte decorative și practice.
Culoarea principală utilizată pentru interior este albul. Este o alegere strategică, deoarece face camera să pară mai mare, mai aerisită și mai spațioasă. Combinat cu podelele din lemn, atmosfera este proaspătă și confortabilă.
Și acolo unde culoarea nu era suficientă, au fost folosite și alte trucuri. Baia minusculă are uși mari de dulap cu oglindă, care adaugă adâncime spațiului, iar atingerea verde este fabuloasă.
Este interesant faptul că plantele au fost folosite pentru a decora băile. Sunt un mod frumos de a adăuga ceva culoare camerei, făcând-o să se simtă proaspătă și elegantă, plus că sunt purificatoare de aer excelente.
Ceea ce pare a fi un fel de balcon nu este o sală de mese foarte frumoasă și luminoasă. O utilizare foarte inteligentă a acestui spațiu și o modalitate de a obține o cameră suplimentară.
Iubește grădina verticală. Rafturile se potrivesc perfect pe perete și este minunat că servesc și ca rafturi pentru un pic de contrast.
Poate ați observat deja că rafturile deschise sunt utilizate pe scară largă aici. Sunt foarte utile dacă aveți nevoie de mult spațiu de depozitare, dar nu doriți să ocupați camera cu mobilier voluminos, care ar face doar să pară mai mic.

Transformați o casă cu terasă din 1900 într-o oază contemporană

Sydney nu este capitala Australiei, dar este cel mai mare oraș din țara respectivă. Atâția oameni locuiesc acolo și orașul crește în fiecare an. Asta explică de ce fiecare bucată de pământ este foarte importantă și valoroasă, deoarece Australia este oricum pustie în interior. Nu e de mirare că oamenii încearcă să folosească fiecare centimetru de teren și multe case sunt dezvoltate pe verticală în loc de orizontală ca în alte părți ale lumii. Această casă Rozelle Terrace de la Carter Williamson Architects este proiectată inteligent și arată incredibil, reușind să aibă și o terasă cu trepte de iarbă și piatră.

Dacă vedeți casa din exterior pare incredibil de mică, între o altă casă și un zid de piatră. Cu toate acestea, când vă uitați la imaginile care descriu interiorul, veți vedea cum spațiul este utilizat cu atenție, valorificându-l la maximum. Cel mai bun exemplu este faptul că au vopsit toți pereții în alb, creând impresia de spațiu și, de asemenea, modul în care au organizat spațiul de sub scări. Există o mulțime de scări, deoarece există două nivele în casă și aceste scări sunt bine fixate în perete, parând că plutesc. Dar dedesubt au aranjat suportul TV și dulapul, precum și o mulțime de dulapuri de depozitare care sunt foarte bine aranjate pe pereți pentru a economisi spațiu.

Baia este, de asemenea, albă și frumos ascunsă în ceea ce pare a fi mansarda și toate lucrurile din ea sunt perfect dimensionate pentru o baie mică, dar bine echipată. Parterul este folosit ca un spațiu deschis utilizat pentru o combinație de scopuri, deoarece servește ca cameră de zi, dar și sufragerie și este separat de spațiul exterior prin pereți mari și ferestre.

Dormitorul alb are imagini alb-negru pe perete și acest lucru îl face să pară cel puțin interesant. Chiar și terasa din exterior este foarte bine proiectată și folosește fiecare spațiu disponibil, deoarece reușește să aibă atât iarbă, cât și piatră și un aranjament frumos de plante în doar câțiva metri de spațiu. Frumos lucru de la Carter Williamson Architects.